riverdale

By Çınar - Temmuz 08, 2019

Selam! Nasılsınız? Tatil gelmişken diziye doydum ve bloğum olduğunu hatırlayıp fikirlerimi sizle paylaşmayı düşündüm.Gelecek çok yazı var emin olun hepsini yazacağım bu sefer! İlk olarak Riverdale dizisini yazmak istedim, genel ve herkesin biliği izlediği bir şey diyerek izlememiştim ama yakın arkadaşımın izleyip bana anlatması üzerine konusunu çok sevdim. İzlemeye başladım ve üç sezon bir-iki hafta içinde bitti... Hey hey yorumum burada değil diziyi tanıtmadan olmaz!

Künye
Tür:
Dram, Gerilim

Yönetmen:
Roberto Aguirre-Sacasa

Ülke:
ABD

Oyuncular:
Lili Reinhart, Cole Sprouse,Camila Mendes, K. J. Apa, Madelaine Petsch, Casey Cott, Ashleigh Murray, Vanessa Morgan

Sezon sayısı: 
3+

Bölüm Sayısı:
57+

Konu:
 Küçük bir kasabada yaşayan sürrealist gençlerin hayatını anlatacaktır. Dışarıdan sakin ve şirin bir kasaba gibi gözüken Riverdale’in iç yüzü oldukça karanlık ve tuhaftır. Bu kasabada yaşananlar dışarıdan gelenler için garip olarak adlandırılabilir ancak içeride yaşayanlar için oldukça sıradandır.
Yorumum
İlk sezon kesinlikte tanıtım amaçlı bir sezondu konusu ve ilerleyişi güzeldi, ikinci sezon favorim oldu hem daha çok bölüm sayısı ve daha zorlu ve güçlü bir düşman olması beni etkiledi. Oyuncular çok iyi olduğu için kesinlikle üçüncü sezonu onlar kurtardı çünkü sezonun düşmanı ve olayları birinci ve ikinci sezona göre gerçekten sıkıcıydı ve etkileyici değildi. Genel olarak diziyi yorumlarsak en iyilerim arasında olduğunu söylerim, eğlenceli bir genç dizisi aşkı ve suçluları bulma olaylarını dengeleyerek güzelce anlatıyor. Eğer yazın bol vaktiniz varsa bu gizemlerle dolu kasabaya göz atmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca 9 Ekim'de dizi dördüncü sezonu ile geri döndüğünü unutmayın!!


Diğer yazımda görüşmek üzere! Kendinize iyi bakın!


  • Share:

You Might Also Like

2 Yorumlar

  1. eveeet izledim tabiiii yaa ne diziler var amaaa bi de seni görmek ne güzel oleeeey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duymak çok güzel, ben de seni özledim !

      Sil

Yorum yapmak konusunda hiç çekinmene gerek yok, aksine yorumlar beni motive ediyor.